Svebergmesterskap på ski

Fredag 5. februar gikk Sveberg Barnehages' eget mesterskap på ski av stabelen. Med et livlig og engasjert publikum, ivrige skiløpere/-hoppere og mye stemning ble det et vellykket arrangement.

Tilskuerne møtte tidlig opp og fant sine plasser i publikumsområdene. Norske flagg vaiet i lufta og ansiktene lyste av spenning og glede med både norske og samiske flagg i kinnene. Over høytaleranlegget runget "OL-floka" og Marcus og Martinus med "Slalom". Speakeren introduserte løperne som stilte til start, og alle var klare for et spenningsfylt skiløp. Nervene til løperne selv var til å ta å føle på. Med startnummer på brystet og heia-brøl fra publikum ventet de på nedtellingen; "biip - biiip - biiiiip" GÅ! Med god teknikk la de ut i løypa, én etter én.

Etter én runde bar det inn mot oppløpet. - Til stor jubelbrus og norske flagg. Publikum gjorde en fantastisk innsats - de óg - og heiet hver enkelt skiløper fram til målstreken.

Vel framme i mål ble slitne utøvere intervjuet i presse-området, og de fikk gi sin kommentar til egen innsats og opplevelse. For noen fungerte det å gå hardt ut fra start, andre hadde i utgangspunktet en plan om å henge med gruppa - noe som fungerte for mange.

Det ble en fantastisk dag i sol og strålende vintervær. Runde på runde ble gått, noen prøvde seg også på skihopp - og la ut fra hoppkanten i fantastisk v-stil, - til stilkarakterer som 19.5 og 20.0.

Vi takker store og små, utøvere og tilskuere for et fantastisk arrangement!